Galéria

Átány

Alapítványunk 2018 áprilisától Átány Község Önkormányzatával konzorciumban egy olyan komplex programba vágott bele, melynek célja az Átányban élő hátrányos helyzetű családok támogatása. A program hátteréül az EFOP-1.6.2-16-2017-00118-as számú pályázat szolgál. 

A lent látható képek jól tükrözik az éveket, melyet Átányban töltöttünk.

SZIA InDaHouse Hungary

A Szociális Innováció Alapítvány InDaHouse Hungary csoportja a szociális munka, a pedagógia és a társadalmi vállalkozás eszközeivel kíván hosszú távon, fenntartható módon segíteni egy Észak-magyarországi, 360 fős falut, Perét. Célunk, hogy a munkanélküli felnőttek bevételhez jussanak, a most felnövő gyerekek pedig olyan tudással, élményekkel gazdagodjanak, amelyek segítik őket egy sikeresebb élet felépítésében.

Rádió Bézs

A Rádió Bézs egy online rádió, mely nőkről, de nem csak nőknek szól. 

Hilscher Idős Műhely

A Hilscher Rezső Szociálpolitikai Egyesület, a SzIA és a Szociális Tanulmányok Intézete által szervezett műhely, az idősüggyel kapcsolatos különböző témákkal foglalkozik. 

Huszadik születésnapunk

Alapítványunk 1997 óta működik, 2017. április 28-án ünnepelhettük a 20. születésnapunkat. Büszkék vagyunk rá, hogy csaknem azonos kuratóriummal és stábbal dolgoztuk végig ezeket az éveket.
Köszönet az alapítónak Székely Gábornak, az alapítvány kuratóriumának, az alapítvány stábjának a szakmai partnereknek az önkénteseknek!