Futó projektek

Alapítványunk 2022-től elkezdte a lezárás folyamatát, ezért a továbbiakban nem lesznek futó projektjeink, mert a megszűntetés érdekében a következő 3 évben nem folytathatunk célszerinti tevékenységeket.

Társszervezőként 2012 óta veszünk részt, a Szociális Munka Napja tiszteletére rendezett konferencia szervezésében és megvalósításában, melynek helyszínét hagyományosan az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ biztosította. Ez alól a 2020-as év kivételt képez, amikor is a korona vírus járvány miatt az eseményt online kellett megrendeznünk.

Rádió Bézs

2017.08.21

2015 óta működik a Rádió Bézs nevű internetes rádió a SZIA fenntartásában. Vezetője, Fodor János 2017-ben Életmű Díjat kapott. A rádió elsősorban a nőkért, de nem csak nőknek szól. A Rádió Bézs valamennyi munkatársa önkéntesként tevékenykedik.

A L'ORÉAL Magyarország és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága - a Szociális Innováció Alapítványon keresztül, a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével ösztöndíjpályázatot hirdet minden évben a nemzetközi L'ORÉAL-UNESCO FOR WOMEN IN SCIENCE program szellemében.