Futó projektek

Az átányi projekt keretében különböző képzéseket indítunk, a legtöbb tréning felnőttképzés keretében zajlik - ez alól a KRESZ és az elsősegély tanfolyam jelent kivételt. A felnőttképzések közül egy OKJ oktatást sikerült szerveznünk. A tanfolyamok jelenleg is zajlanak.

2018. május 30-án megrendezésre került a projektnyitó rendezvényünk, melynek során bemutatkozott Átány községe, mint a projekt főpályázója, valamint a SZOCIÁLIS INNOVÁCIÓ ALAPÍTVÁNY, mint konzorciumi partner. Majd a projekt előzményei és a szakmai és pénzügyi háttere is bemutatásra került.

Az Age of Hope támogatásával elsőként 2019 januárjában szerveztük meg Közös Bogrács eseményünket Átányban. A program célja, hogy a karácsony utáni szűkös időszakban egy-egy tál meleg étellel támogassuk a helybéli családokat.

Az átányi programunk során sokat foglalkozunk gyermekekkel a tanoda jellegű szolgáltatás keretében. Azonban a tanulás mellett fontos szerepe van a kikapcsolódásnak, ünneplésnek is, ezért támogatót kerestünk, aki segít nekünk a Mikulás napi program megvalósításában. A támogatónk, az All Nations Lions Club 2018 óta 120 db mikuláscsomaggal segíti...

A Budapest Fesztivál Zenekar 2015-ben indította el a TérTáncKoncert programját.
A program során több száz különböző hátterű gyermek hónapokon át gyakorol, hogy a nyár elején közösen előadjanak egy koreográfiát. A koreográfia alapját általában egy komolyzenei mű adja, amelyet a BFZ ad elő. A zenekar koncertje és a gyermekek tánca összekapcsolódik egy...

Az Élelmiszerbank jóvóltából minden hónap végén élelmiszercsomagokat osztunk ki Átányban a velünk együttműködő családoknak.